Kuidas välja arvutada golfiväljakud kõrgusel

Golf on tõesti ülemaailmne mäng. Kui teil on palju erinevaid kursusi üle maailma, siis võite mängida vähemalt ühe reisi käigus, mis viib teid suurte kõrguste juurde. Colorado on lemmik golfiväljak Ameerika Ühendriikides, samas kui Ðveitsi kaljune maastikul on mitu kuulsat kursust välismaal. Golfipall liigub kõrgemal kui merepinnal. Professionaalsed golfimängijad, kes mängivad kõrgusel, on nende jalakäijatega väga täpsed. Järgmiste näpunäidete ja soovitustega saate hõlpsasti välja arvutada golfiväljakud kõrgusel.

Määra ideaalse trajektoori oma pildistamiseks. Madalamad võtete kõrgused mõjutavad vähem, samal ajal kui suuremad sõitjad kalduvad pikema perioodi vältel kõrgemaks jääma, kulgevad kaugemale.

Valige oma klubi ja märkige selle tendentsid. Juhid on loodud selleks, et pall palli õhus tõusta, samal ajal kui kiilu saab mängida väikeste ja pöörlevate võtetega.

Lisage 10 protsenti täiendavat vahemaad iga 5000-meetrise kõrguse suurendamiseks. Kui tavaliselt tabate oma merepinnast 7-rauast 150 meetrit, siis peaksite plaanima Rocky Mountains’ist 165 meetrit.

Lisage 20 protsenti, kui mängite väga kõrgel golfiväljakul, 10 000 jala kõrgusel merepinnast.

Määrake, kui kaugele pall tegelikult liigub. Kandeaeg sõltub käivitamise ja kontakti tingimustest. Igal golfimängija pöörde- ja löögitingimustel on erinevusi, seega kasutage kaugusepikkuses oma kaugusvahemikus valikut.

Vähendage oma prognoositavat kaugust, seda lähemale jõuate merepinnani. Järjekoha vähendamise plaan, mida lähemale jõuate merepinnani.

Arvutage golfiväljak kõrgusel

Hinnake kuumust, niiskust ja õhu tingimusi. Kõrgusel on suurem mõju äärmuslikele õhu tingimustele. Suure meister Tom Watsoni sõnul ei ole palli lahedas hommikul õhku nii kaugel. Kuid kui õhk kuivab ja päev muutub kuumaks ja niiskeks, hakkab pall uuesti hüppama.