Kuidas nädalas hüppeliselt tõusta

Suurem vertikaalne hüpe on vara peaaegu igas sportlases. Võimalus hüpata kõrgemal aitab teil püüda rohkem jalgpallimänge, saada rohkem korvpalli korvipalli, hüpata jalgpalli rahvahulga peal kõrgemale ja aidata teil hüpates üle pesapalli aiaga. Võite teha lühikese ajaga üllatavaid edusamme, tehes konkreetseid harjutusi ja võib näha vahet nii vähe kui seitse päeva. Nende harjutuste jätkamine pärast nädala lõppu toob kaasa suuremaid tulemusi.

Kas vasikas tõstab teie alajäseme tugevust. Vasik on kõige võimsam lihas kehas, kui on vaja hüpata ja hoone kõrgus hüppas. Stand põranda keskel ja tee 20 vasika tõstatamist. Tõuse üles oma otsa varbad, nii et teie vasika lihased on paindunud. Hoidke tõstukit kaks korda ja seejärel tagasi algasendisse. Võta 30-sekundiline paus ja korrake komplekti.

Harjutamine plyometrics frontal koolitus platvormide ehitada hüppeliselt võime. Need platvormid kinnituvad spordijalatsite esiküljele ja moodustavad jalgade esiosa. Nendega harjutades paned oma vasika lihased läbi märkimisväärse treeningu. Sprint 25 meetrit, millel on need spetsiaalsed tallad. Te ehitate korralikule kiirusele, kui kasutate ebamugavaid seadmeid. Pärast 25 meetri läbimist kõndige 25 meetrit. Tehke seda kolm korda.

Tehke jalgu lokid ja jalgade harjutusi. Kuigi lihaste võimsuse suurendamine üksi ei aita teie hüppelist võimeid, kui ühendada see kahe esimesega, on see üsna kasulik. Tehke 20 jala kõri, tehes 50 protsenti jalg-källi piirist, ja tee seda samaaegselt jala pressimismasinaga. Pärast iga harjutust võtke 30-sekundiline paus ja tehke täiendav komplekt.

Pinguta oma jala lihaseid, et luua hüppeline võime. Pange oma selga ja hoidke oma jalgu 45-kraadise nurga all. Võtke mõlemad käed ja asetage need oma parema jala alla ja tõmmake see oma rinda suunas. Hoidke seda manöövrit 10 sekundit ja siis naasta algseisundisse. Tehke seda 10 korda ja korrake sama manöövrit oma vasaku käega 10 korda.