Kuidas eemaldada nikotiin kehast

Pärast suitsetamisest loobumist võib kehast lahkuda nikotiinist 48-72 tundi või rohkem. See ei pruugi olla piisavalt lihtne inimestele, kes soovivad sigarettide jääda. Nikotiin, mis jäi sinu vereringesse, on seal, et tekitada soovi, kuni teie keha söödaks rohkem nikotiini. Kui sa ikka suitsetad, unustage nikotiini keha vabanemist. Mida rohkem sigarette suitsetate, seda rohkem nikotiini võtate keha. Kui soovite tõesti nikotiinist vabaneda, lõpetage kõigepealt suitsetamine. Seejärel jätkake meetodeid, mis aitavad vabastada nikotiini keha ja kiirendavad taastumisprotsessi.

Lõpetage suitsetamine külm kalkun. Nikotiiniravi võib aidata teil suitsetamisest loobumise emotsionaalse poolega toime tulla. Kui soovite nikotiini oma süsteemist välja lülitada, on aeglane või sammhaaval meetodil ikkagi teie ihus nikotiin.

Joo palju vett, soovitab nicotinefree.org. See võib aidata kehal loputada nikotiini ja muid kemikaale teie süsteemist välja.

Harjutus, mis aitab kiirendada keha ainevahetust, nikotiini põletamine. Loputage nikotiin läbi oma higi. Suitsetajad võivad soovida seda kergesti võtta, sõltuvalt sellest, kuidas nad kujundusest välja on. Kui te pole mõnda aega aktiivselt aktiivne, võtke julgeid jalutuskäike.

Võtke rohkelt C-vitamiini ja kogu päeva kogu apelsinimahl. See aitab metabolismi kiirenemist vastavalt tipsonstoppingsmoking.net-ile. Treat ennast palju maasikaid, mis on koormatud C-vitamiini.

Tehke sügavaid hinge harjutusi, eriti kui sa soovid suitsetada. Istu vaikselt, sulgege suu ja hingake aeglaselt läbi nina, seejärel aeg-ajalt välja hingake. Tunne oma kõht, kui see tõuseb ja langeb. Tehke seda paariks minutiks mitu korda kogu päeva vältel.

Vältige alkoholi, suhkrut ja kohvi, mis võib vallandada nikotiini järele.

Asenda sigaretid suukaudsete asendusainetega nagu närimiskumm, kaneelipulgad, kristalliseerunud kapslid või lihtsalt hambaork.

Suruge ennast inimestega, kes ei suitseta, nii et saate edukalt oma nn-nikotiini jõupingutusi jätkata.