Kui palju bowflexi maksab?

Üle 20 aasta jooksul on Bowflexi ettevõte välja töötanud spordisaalid, mis on välja töötatud selleks, et anda teile kogu keha treening. Bowflexi saab paigutada oma kodus avatud ruumi, näiteks vaba ruumi, garaaži või büroohoonega. Bowflexi leidmine, mis vastab teie vajadustele ja eelarvele, võib nõuda hindade sisseostmist ja hindade võrdlemist.

Bowflex

Bowflexi uusimad mudelid on Bowflex Xtreme 2 SE ja Bowflex Revolution XP. Xtreme 2 müüb ettevõtte veebisaidi kaudu 1599 dollarini ja Revolution jaemüügihind on 2,499 dollarit. Üks teenustest, mida ettevõte pakub klientidele, on kodus seadistamine, mis aitab teil säästa ise masina seadistamist. Selle teenuse maksumus on 299 dollarit ja selle kättesaadavus on piiratud kogu riigis.

Amazon

Kasutatava või uuendatud Bowflexi ostmine Amazonale võib säästa teie raha. Bowflex Xtreme 2 SE on renoveeritud, mis tähendab, et purustatud osad on asendatud ja viimistletud, kuni 990 eurot. Kasutatav mudel või individuaalselt müüdav masin on võib-olla umbes 1099 dollarit. Laevandus võib aga Bowflexi jaoks raskete esemete korral olla kulukas. Amazoni kaudu Bowflexi kohaletoimetamise keskmine hind on 120 dollarit.

Kohalik ost

Teine võimalus on leida kohalik isik, kes müüb Bowflexi. Vanemaid mudeleid võib olla lihtsam leida, kui uuemad on kohaliku ostmise korral. Leidke kohalik müüja, märkides soovitud reklaami kohalikus ajalehes või otsides Craigslistissa inimestele, kes üritavad Bowflexi müüa. Bowflexi kontrollimisel tuleb kindlasti otsida masina kahjustusi ja pingil kandmist.

Muud BowFlexi tooted

Bowflex müüb muid tooteid, nagu reguleeritavad hanteletid, Selecttech hanteletid ja kardioautomaadid, näiteks TreadClimber. SelectTechi jaemüük on 599 dollarit ja TreadClimberi eest maksab 3000 dollarit ja rohkem. Mõlemad masinad on kasutatud mudeli ostmisel odavamad, kuid neil võib olla mehhaanilisi probleeme. 552 Selecttech hantlid võivad asendada hantelite komplekt viiest kuni 52,5 naela ja 1090 Selecttechi mudel asendab 10-90 naela.

Bowflexi alternatiivid

Kui Bowflex on teie kodus jõusaali eelarve kõrgemal, siis kaaluge tasuta kaalusid. Bowflex pakub erinevaid harjutusi, kuid paljusid neist saab kopeerida paari hantele. DumbbellExercise.com ütleb, et hantelid on üks kõige kasulikumatest ja mitmekülgsematest treeningvarustustest.