Kuidas teha suure intensiivsusega intervall koolituse elliptilised masin

Suure intensiivsusega intervalltreening, mida nimetatakse ka HIITiks, on aeroobselt töötamise meetod, mis ühendab mõõduka intensiivsusega koolituse sprintidega. HIIT saab tõhusalt arendada oma südame-veresoonkonna süsteemi. Kõrge-madal kombinatsioon võimaldab teil põletada rohkem kaloreid kui madala intensiivsusega südame seansid. HIIT võib kasu saada nii sportlastel kui ka üliõpilastel. Saate teha suure intensiivsusega intervalltreeningu enamiku aeroobse varustuse, sealhulgas elliptiliste seadmetega.

Pedaal ellipsi masin madala intensiivsusega viis minutit, et soojeneda. Pedaal kiirusega umbes kolm miili tunnis ühe või kahe vastupanuvõimega.

Suurendage oma intensiivsust, suurendades nii kiirust kui ka vastupanu. See on teie suure intensiivsusega tsoon, peaksite töötama intensiivsusega, mida saate säilitada ainult 30 sekundit.

Pedaal mõõduka intensiivsusega või taastumispiirkonnas 2 minutit ja 30 sekundit. Sel ajal peaksite saama hinge kinni haarata.

Suurendage oma kiirust ja vastupanu jälle, et naasta oma suure intensiivsusega tsooni. Kui tundsite, et esimene sprint oli liiga lihtne, võta vastupanu ühel või kahel kõrgel tasemel ja kiiremini. Hoidke sprint 30 sekundit.

Vähendage oma vastupanu ja kiirus uuesti, et saaksite uuesti taastuda. Pedaal madalama intensiivsusega 2 minutit ja 30 sekundit. Jätkake oma intensiivse ja mõõduka intensiivsusega tsoonide korratamist, kuni olete 20 kuni 30 minutit lõpule jõudnud.

Pedaal viie minuti jooksul madala intensiivsusega, et tuua oma südame löögisagedus enne elliptilised väljalülitamist.