Kuidas õlleplaatidele süüa

Grillimine hiidlina filee puidust tahvlitel mitte ainult suurendab maitse kalad, vaid ka lisab meelitav lõhn. Lisaks sellele on puidupind kasulik selle tundliku pileti valmistamiseks, mis muidu võib grillil puruneda. Kui kala on küpsetatud, on puitplaat kahekordistunud kui unikaalne serveerimisketas. See muljetavaldav küpsetamisviis lisab maitsvat sööki.

Leota puidust laud, täielikult sukeldatud, külmas vees üks tund.

Eelsoojendage oma grill kuni keskmise temperatuurini.

Põsepuna filee kõikidel külgedel pintsli või hõõruda õli.

Koorige sool ja pipar filee kõikidel külgedel.

Asetage hiidlest fileed puidust laudale, jättes ruumi iga filee vahel, et tagada isegi toiduvalmistamine. Kalad peaksid sobima lauale, riputamata üle servade. Kui fileedel on nahad, asetage naha küljelt alla.

Grillige filee keskmise kuumusega umbes 12 minutit või kuni nad enam ei ole läbipaistmatud ja kergesti libisevad kahvliga. Küpsetamise ajal ei ole vaja kala klappida, hoidke grillkate suletud, et intensiivistada suitsu maitset ja säilitada temperatuur.