Kuidas sileda ja selge naha loomulikult saada

Hankige beebi pehmet nahka igas vanuses, ilma et kasutaksite oma dermatoloogilt kosmeetilisi loendeid kasutades kalliseid keemilisi aineid. Sile, selge nahk võib olla sinu jaoks, kui jääte kaks korda päevas nahahoolduse rutiini, millel on looduslikud koostisosad, mis tõestavad teie naha spetsiifilisi probleeme. Ükskõik, kas te võtate kortse, tegelete kuiva nahaga või proovite oma plekid eemaldada, saate seda teha oma loomulikul viisil köögis leiduvate koostisosadega.

Kuiv nahk

Asetage pliidi suur vesi ja tõmmake keemiseni. Pöörake ahi välja ja pillake rätik pea peale. Asetage oma pea 10 tolli veest ja laske aur läbida nahka. See aitab tasakaalustada naha värvust, määrida nahakude ja suurendada läbilaskvust.

Rasusele nahale ja aknele

Peske nägu poest ostetud puhastiga kaks korda päevas, mis sisaldab niisutavaid koostisosi, nagu oliiviõli, avokaado ja aloe. Või segage kokku kaks punast õunatükist, 1 1/2 klaasi jogurti, 1 1/2 spl oliiviõli ja 1/2 supilusikatäit mett segistis. Mõne minuti jooksul väikestele ringidele masseerige oma nägu. Loputage sooja veega ja puhastage oma nägu puhta rätikuga.

Normaalne nahk

Otsige näiteks looduslikku niisutajat, mis sisaldab näiteks oliiviõli, shea võid, aloe ja avokaado ning mis ei sisalda lõhnaaineid, värvaineid ega säilitusaineid. Kui te võite kortsude ja naha kuivuse vastu, otsige niisutajat valgete ja roheliste teedega, noni puuviljamahla, suhkrut ja sidrunit. Need aitavad peened jooned säästa ja nahka heledamaks muuta.

Peske oma nägu mitte rohkem kui kaks korda päevas koos koduse puhastiga. Kombineerige 1/2 tassi valtsitud kaer, 1/4 tassi värsket sidrunimahla, 1/4 tassi vett ja 1/2 supilusikatäit mett väikeses kausis. Pange nukk oma käeulatusse ja massaaþige nahka vähemalt 30 sekundit. Loputage hästi sooja veega ja puhastage nahka puhta rätikuga.

Tõmmake 3 spl kuivatatud basiiliku lehti ja asetage see tassi keeva veega. Oodake 15 minutit, et see jahtuda, lehed pingutada ja valada segu väikese pudelisse. Kasutage seda looduslikku antiseptilist toonerit oma nägu puuvillapaneeliga, et aidata akne tekitavaid baktereid ära hoida.

Kandke niisutaja kaks korda päevas. New Yorki baasil sertifitseeritud dermatoloog Dr. Diane S. Bersoni sõnul on naha ja rasvase naha niisutamine, et vähendada punetust ja hoida õli tootmist normaalsel tasemel. Dr Berson soovitab leida õlivaba, mitte-komodo googilise näokreemiat, mis sisaldab keramiide ​​ja silikoonõlisid, nagu näiteks dimetikooni.

Tehke oma näo puhastaja, mis sisaldab 1/2 tassi lihtsat jogurt, üht keskmise suurusega kooritud kurget ja viis keskmist piparmündi lehte. Segatakse segistiga, kuni see on sile ja masseeritakse näole väikestes ringkondades. Loputage sooja veega ja kuivatage. Jogurt ja kurk pehmendab nahka, samal ajal kui piparmündil on täiendav rahustav omadus.

Valige pood-ostetud niisutaja, mis on õlivaba, mittekomodoeniline ja lõhnavaba. Otsige koostisaineid nagu kaltsium, tsink ja mangaan, mis soodustavad kollageenide kasvu, samuti erinevaid aminohappeid, mis aitavad vältida kuivust. Korrastage oma nahahoolduse tavapärasus, ostes sisseehitatud SPF 30 kreemiga niisutaja.

Sileda naha süsivesikujulist maski üks kord nädalas, et puhastada nägu maskidest ja eemaldada toksiinid. Segage kokku 1 tl pulbristatud, aktiivsöe, 1 tl roosiveini, 1 tl aloe-vera geeli, 5 tilka puhast teepuuõli ja väike kaussi soola. Võtke ettevaatlikult söe segu teie käeulatusse ja rakendage kogu oma nägu. Laske maski kuivada, loputage nägu sooja veega. Pühkige puhta rätikuga.