Kuidas kasutada suhkrut haavade paranemiseks

Suhkru ravimine on vanaaegne traditsioon, mida kasutavad nii Põhja-Ameerika kui ka erinevad hõimud Aafrikas. 2009. aastal viidi Suurbritannia haiglates läbi mitmeid katseid, et teha kindlaks, kas on mõtet, et suhkrut saab kasutada haavade raviks ja valu leevendamiseks. Pärast mitmeid katseid teatas Daily Maili Inglismaal ajaleht, et ravi on olnud edukas.

Puhastage haav hästi seebi ja sooja veega. Pat kuiv, kuni olete kindel, et niiskust pole. Kui haava juures täheldatakse prügi või võõrkehi, ekstraheerige kõik ja puhastage uuesti.

Vala suhkrut otse haavale, veendudes, et see satub haavale ja ei jää ainult pinnale. Kui haav on suur, katke see kõigepealt mesi ja seejärel piserdage suhkrut peal. Mesi aitab suhkrut püsida ja annab oma tervenemise kasu.

Katke kohe rihmaga ja kinnitage riba lindiga. Rihm takistab bakterite ja prügi haavu sattumist.

Muuta sideme ja korrigeerige puhastus- ja suhkrusisendust üks kord päevas. Tõmmake pigistuse pigistamiseks, mitte tõmmates seda. Raske liikumine eemaldab surnud koed ja eemaldab haava.

Olge järjekindel. Suhkru paranemine on aeglane protsess ja võib rasked haavad paraneda võib võtta mitu kuud. Siiski peaksite nägema kohe positiivseid tulemusi, sest suhkur vähendab haava ja ümbritsevate kudede valu ja pulseerivat toimet.