Kuidas forelli süüa

Värske või külmutatud forell on tervisliku südame dieedi vaimustav lisand. Tegelikult soovitab American Heart Association soovitada süüa kahte portsjoni kala, mis on rikas omega-3 rasvhapetega igal nädalal. Kuigi merevees kala nagu lõhe ja heeringas võib olla omega-3 kõrgeim tase, on rasvmetsade mageveerelafi, nagu näiteks vikerforell, sisaldus ka oluliselt kolesterooli sisaldava toitaine sisaldust. Forelli söödetakse tavaliselt tervena kala, kuid seda võib riivida või tükeldada valmististe jaoks nagu räs. Valige värske kogu helepäis, mis on läikiv, lõhnab meeldivalt ja kergelt ning millel on kindel liha ja selged silmad. Vältige külmunud forelli, mis on kahjustatud pakendis või millel on nähtavad jääkristallid.

Hõõruge forelli siseselt väikese kogusega oliiviõli. Lisage maitsele soola ja pipart. Pange kalaõõnsus värskete ürtidega, nagu näiteks petersell, estragon ja / või till. Kui värskeid maitsetaimi pole võimalik kasutada, kasutage värskete köögiviljade ribasid, nagu porgand, paprika või seller. Asetage õhukesed sidruni viilud maitsetaimede või köögiviljade peal.

Pange lõhe lõngaga lõngaga kinni. Piserdage nahka soola ja pipraga.

Asetage forelli grillimiskorvis, et seda grillile süüa. Küpseta kuumale grillile umbes 10 minutit mõlemal küljel 1 kilo kala kohta. Nahk peaks olema krõbe ja liha, lõtv.

Lase forellist kergelt õlitatud ahjukindel nõusse küpsetamiseks. Asetage see 350 kraadi Fahrenheit ahju ja küpseta 8-10 minutit ühe kilo eest. Keerake õrnalt suurema spaatliga poolel läbi toiduvalmistamise aja. Liha peab olema loika ja niiske ning nahk peaks olema kergelt krõbe.

Lõika toiduvalmistamise nöörist ja eemaldage maitsetaimed / köögiviljad. Kui forell oli enne toiduvalmistamist konditustatud, on see valmis sööma. Kui see oli keedetud sisse luudesse, libistage see liha lüli selgroolt ja väikestest luudest sööma.