Kuidas ravida nakatunud labret augustamine

Vigane järelhooldus või kähistega manipuleerimine mustuse kätega võib põhjustada selle nakatumist. Uue läbitorkamisega on normaalne turse, punetus ja tundlikkus ning ärritus ja infektsioonid erinevad. Kindel märk nakkuse kohta on pus tulevad alates augustamine, labret stud, mis saab sisse põimitud hinge on veel üks märk. Nakatunud suulõikamine on tõsine asi, ja kui hakkate kogema palavikku või külmavärinaid, peate arst kohe, et saada antibiootikume.

Jäta oma ehted sisse. Kuigi teil võib tekkida kiusatus seda eemaldada, suulised pikkused sulgevad väga kiiresti. Infektsioon võib kinni haarata kinni, see võib põhjustada abstsessi.

Külastage oma läbilõikurit, kui labret-tihvtide lamedad tagaküljed muutuvad teie huulus turse tõttu kinni. Ta saab lisada pikema riba, mis hoiab seda veelgi paremini kinni ja annab teile nõu, mida edasi teha.

Soojendage soolase meresoola ja vesilahusega väljaulatuvat välimust. Professional Piercersi Assotsiatsioon soovitab segada 1/4 tsp. 1-tassi sooja pudelisse jäänud vett mitteimjoodiseeritud meresoola ja 5-10 minuti pikkune leotamine. Pöörake lahus suhu ka.

Peske oma augustamine kohe pärast leotamist. Kasutage antimikroobset seepi.

Muutke oma hambahari sageli tervendamisprotsessi jooksul, et minimeerida bakterite ülekandmist.