Kui palju suhkrut on karastusjoogid ja gatorade?

Võimalik, et jõusaali treeningu ajal saab harjumus kangele jookile jõuda kinoküla reisi ajal või nautida Gatorade pudelit. Sõltumata sellest, milline neist eelistate, on neil kahel liiki jookidel ühine tunnus: kõrge suhkrusisaldus. Kui te ei joo dieeti pehme joogi, oodake, et tarbite värskendavat jooki, tarbides kümneid gramme suhkrut.

Rohkem kui armas kohtlemine

Coca-Cola 20-vedeliku-untsi portsjon sisaldab 65 grammi suhkrut, tema konkurendi Pepsi sama suurusega toidul on 69 grammi suhkrut. 20-untsi pudel Sprite sisaldab 64 grammi suhkrut, Barq’s Root Beer, 74 grammi ja Mountain Dew, 77. Sodasti dieedi versioonid ei sisalda suhkrut. Vaatamata nende maitsele on Gatorade 20-untsi pudelil 34 grammi suhkrut. Suhkrut ja kunstlikke magusaineid sisaldavas G2-sordis on sama suurusega pudelis 12 grammi suhkrut.