Kuidas külmutada küüslauguköögid

Küüslauguköögid on küüslaugu pirnid, mis on pärit õrnatest ja ebaküpsetest õitsemisvõistustest. Need tugevad väikesed viigimarjad võivad pakendada nii palju maitset nagu küüslauk ise. Köögiviljades kasulikud ja salatid on küüslaugu väljavalitu köögi jaoks küüslauguköögid. Kui teil on hiljuti omandatud rohkem küüslaugu, kui võite kasutada enne, kui nad lähevad halvaks, võib lisandeid külmutada, järgmisel korral, kui teie õhtusöök vajab natuke midagi, et see popiks oleks.

Peske mustuse või prügi küüslaugukõlarid leelista jooksva veega.

Loputage küüslaugukapsed kolmeks minutiks keeva veega potti.

Eemaldage keedetud vett ja eemaldage need kohe veel kolmeks minutiks jäävette kaussi.

Eemaldage küüslaugukarbid veest ja pühkige need paberrätikuga. Lükake need kõrvale plaadil või paberrätikul, et need saaksid õhu surma.

Pakendage küüslaugukarbid sügavkülmkotidesse ja märkige kotti kuupäev markeriga.