Kuidas seda teha sõbrannale pärast seda, kui see on keskmine

Sõprus on suurepärane ja elu kinnitab. Kui meil on õnn, annab igaüks meile uue tarkuse, et nad saaksid paremaks ja paremaks, “ütleb psühholoog Irene S. Levine,” Parimate Sõprade igavesti: Parima Sõbra Parandamine “kirjastaja. Kui olete olnud inetu Oma sõbrannale, kasutage seda kogemust isikliku vastutuse võtmise õppetundina. Selleks, et teha sõber pärast keskmist, peate näitama talle, kui palju see tähendab sinu jaoks.

Võtke ühendust oma sõbraga. Otsustage, kas peatute oma kodus või helistage talle telefoni teel. Enne kontakti loomist mõtle oma avanemisele ja mõelge, mida soovite temale öelda. Anna talle kohe teada, et sa armastad sõprust, soovitab Ellen Welty Redbook.com artiklil pealkirjaga “Kuidas sõpradega kokku puutuda” autor Ph.D. autor Paulette Dale. Proovige öelda midagi sellist: “Mulle oli vale olla teie jaoks oluline. Meie sõprus tähendab mulle palju.

Võtta vastutust oma käitumise eest. Kui oleksite oma sõpradele mõelnud, ärge vabandage. Vabandage alandlikult, kuna see on mõeldud selleks, et pakkuda oma sõpradele oliiviõli.

Muudatuste näide. Näidake oma sõbrannat “mõne väikese, kuid konkreetse tee abil”, mida soovite temale teha, soovitab Levine. Saatke talle ettevaatlik kaart või kutsuge teda õhtusöögiks. Tee talle eriline segareklaam sõpruse laulude kohta. Ära kuluta kingitustele palju raha – pidage meeles, et žest peaks jääma tähtsaks.

Näidake tundlikkust ja kannatlikkust. Olge oma sõbra tunde suhtes tundlik ja mõelge, et andestust ei tule koheselt. Ütle talle, et sa saad aru, miks ta on ärritunud ja ütle talle, et sa taipad ka, et andestust võib võtta aega. Andke talle teada, et olete tema jaoks valmis, kui ta on valmis rääkima ja et olete valmis probleemi läbi viima.

Tugevdada oma sõpruse positiivseid aspekte. Räägi omadustest, mis muudavad ta sellise hea sõbra. Öelge talle kõik põhjused, mis sulle meeldivad, et teda oma elus.

Kutsu teda sõpruse pühendumiseks. Valige tegevus, mille teate, et talle meeldib, või koht, kus varem olete kogenud lõbusaid ja meeldejäävaid aegu. Öelge talle: “Mulle meeldiks võimalus seda teha teie heaks. Pidage meeles, kui palju lõbus oli meil rannas seda aega, kui me läheme seda uuesti, kui olete valmis, ja pane see kõik see neiu taga Meid? “