Kuidas lõõgastuda ja ebameeldivaid juukseid

Kui teil on karvased ja laigulised juuksed, on sujuva ja sileda juuste saavutamine raske ja täiesti masendav. Juuksehoolduse muutmine, eriti suve niiskus, suudab teie juukseid parandada ja lõõgastavat stiili luua.

Kui soovite, ärge kasutage fööni. Kuum õhk võib põhjustada teie lukud rohkem paisutatud, eriti kui ilm on kuum ja niiske. Enne oma juuste kuivamist õhku kuivatades mähkige oma peaga rätikuga, et eemaldada liigne vesi, ja kui kasutate soojuse kujundamisest loobuma, kasutage lahedat fööni.

Kasutage stiilseid tooteid mõistlikult, et hoida oma parima käitumisega. Juuksepragud, vahud ja geelid, mis on mõeldud küürimatutele, lokkistele või lainelistele juustele, võivad hoida minimaalset ebakindlust, kuna need aitavad teie juukseid vastavalt valitud stiilile. Kandke väikese koguse toote oma sõrmedele ja kammige oma juuksed, kuni see on veel niiske, et tagada kõige rohkem kleepuv jõud.

Koo oma juukseid tagasi hobusetassi, eriti niiske või tuulise päeva jooksul. Teie juuksed liiguvad sagedamini ja lõdvestavad, kui kannate lahti stiile.

Niisutage juukseid. Kuivuse tagajärjel võivad olla karvased ja ebakindlad juuksed. Võimalusel pesta juukseid iga päevaga, et teie peanaha toodetud looduslikud õlid toidustuksid teie kuivadele ja karvadele juustele. Ajutiselt puhastage juukseid, kasutades puhastusseadeid või kuuma õli hooldust igal nädalal.

Kuninglikel juukselõikuritel valitse oma ülekaalulised juuksed. Juuste lühem hoidmine võib aidata vähendada frizziness, tangles ja muid märke ebamõistlikkuse. Paluge oma juuksuril eristada oma juukseid spetsiaalsete kääridega, paksud juuksed on sageli raskem juhtida kui õhemad lukud.