Kuidas eemaldada freckles & tume laigud nägu

Freckles ja tumedad laigud näo on päikese käes. Nimesid nimetatakse ka vanusepikkuseks, need ilmnevad, kui ultraviolettkiirgust kiirendab melaniini tootmine, mis on teie naha tume pigment. Enamasti on nad ohutud, kuid võite eemaldada need kosmeetilistel põhjustel. MayoClinic.comi andmetel peaksite oma arstilt või dermatoloogilt nõu pidama, kui teie tumedad laigud muutuvad välimusega, kuna see võib viidata nahavähi vormile, mida nimetatakse melanoomiks. Arst peab uurima ka varblipuude, kui neil on ebaregulaarne piir, väga pime või värvide kombinatsioon.

Testige oma nahka hüdrokinoonikreemile tundlikkuse suhtes. Kandke see nahale, millel on hüperpigmentatsioon. Eemaldage koor ja oodake 24 tundi. Kui teil ei esine lööve ega punetust, sobib see kõikjal, kus soovite frecklesi eemaldada. Hüdrokinoon on kemikaal, mis vähendab melanosoomide tootmist, mis on melaniini pigmendi graanulid. MayoClinic.com soovitab hüdrokinooni raviks naha tumedate laigude eemaldamiseks.

Puhastage nahk sooja veega ja õrna antimikroobse seebi abil. Loputa ja pesta kuiv.

Kandke õhukese hüdrokinooni kihi nahale kaks korda päevas üks kord hommikul ja enne magamaminekut. On oluline hõõruda hüdrokinoonikreemi nahka ainult kohtades, kus te ravib vibu, kuna hüdrokinoon heidab ka normaalset nahka.

Korrake oma hüdrokinoonikreemide rakendust iga päev. Tuleks oodata tulemusi mõne kuu pärast.