Kuidas vahetada õhtusööki puuviljadega

Puu- ja köögiviljad, vastavalt haiguste tõrje ja ennetamise keskustele, sisaldavad olulisi vitamiine ja mineraalaineid, mis võivad krooniliste haiguste eest kaitsta. Kõrge kalorsusega toiduainete lisamine puuviljadele aitab ka kaalust alla võtta. Teie õhtusööma vahetamine värskete puuviljadega on lihtsam kui see kõlab. Ükskõik, kas soovite süüa puuvilju kehakaalu langetamiseks, tervislikel põhjustel või lihtsalt puuvilja nautida, on palju võimalusi, mis võimaldavad teil kasutada puuvilju kui õhtusöögi asendajaid.

Tehke puuviljasalat. Lõika oma lemmikpuuviljad hammustada suurusega tükkideks. Lime mahl ja oranž liköör segatakse puuvilja kohal. Lõpeta värske piparmünt lehed. Teise võimalusena võite segada jogurt ja mesi puuviljadega, et luua kreemjas puuviljasalat.

Loo puuviljasuhkur. Segistage oma lemmikpuuviljad segistisse, et saaksite õhtusöögiks puuviljasuhkrut. Lisage tavaline jogurt, täispiim või jäätis, et muuta oma suupiste rikas ja kreemjas.

Mahlaga puuvilju saate õhtusööki luua. Paljud inimesed mahl värsked puu-ja köögiviljad asendada traditsiooniline sööki. Mayo Clinic’i toitumisspetsialisti Jennifer K. Nelson soovitab säilitada mõne mahla mahuprotsendi, et pakkuda rohkem kiudaineid ja suurendada jooki täitmist.

Pehme suhkru ja vaniljeekstraktiga pelaagilise äädika segatakse. Vala üle värskete marjade ja lase viljal marinaati 10-15 minutit. Drain marinade ja süüa marju.

Lisage värske puuvilja jogurt või kodujuust õhtusöögiks. Viilutatud maasikad, mustikad, ananass või vaarikad teevad suurepärase lisandina jogurti või kodujuustu. Lisage paprika ja pähklid variandi jaoks.