Kuidas vabaneda õlikindlast, mis päevil aset leidub

Nende jaoks, kellel on rasvane nahk või enamik keegi kuumas ja niiskes kliimas, võib kogu päeva jooksul tekkida õli kogunemine, tekitades ummistunud higi, meik ja osakesed segatud poorid ja plekid. Et vältida õli kogunemise negatiivseid mõjusid, kasutage igapäevaseid tooteid, mis juhivad õli kogunemist, ilma näo üle kuivatamata.

Pese oma nägu hommikul õrna puhastusvahendiga. Valige toode, mis ei sisalda karmeid ärritavaid sulfaate, mis võivad teie nägu liigselt liigselt kuivada.

Pärast näo pesemist kasutage alkoholivaba toonerit, mis sisaldab põletikuvastaseid koostisosi, näiteks vitamiine ja muid antioksüdante.

Loputage nahka, et aidata surnud naharakke ja ummistunud poorid selgeks. Paljud koorijatised sisaldavad selliseid ühendeid nagu salitsüülhape, mis aitavad vähendada naha õlitootmist.

Enne päeval pealkirja alustamist paigaldage päikesekaitsekreemile kerge, õlivaba kreem. Mattifitseerivad valemid või geelipõhised valemid sobivad ideaalselt rasusele nahale ja tuleb vältida rasketest kreemidest. Päikesekaitse ja hüdratatsioon on iga nahahoolduse rutiini olulised elemendid.

Valige õlivaba vedelvalemite baas, mis vähendab teie maskist õli kogunemist.

Kandke maskeerimis- ja / või niisutajaga pehme pulber. Kui te ei kanna meik, valige värvitu lahtiselt pulber, mis aitab hoida oma nägu ilma läikivasendis.

Kandke kotiga paberit, et puhastada õli nägu kogu päeva vältel.

Eemaldage toon, pehmendage ja niisutage uuesti öösel enne voodisse, nagu on kirjeldatud sammudes 1-4. Kui kasutate meigieemaldajat, kasutage kindlasti õlivaba valemit. Asenda niisutav päikesekaitsekreem kerge niisutava geeliga.