Kuidas teha kangast kukk

Kui sulle meeldib šikk kuklakujuline välimus, kuid sul ei ole piisavalt juukseid, et välimust välja tõmmata, ärge muretsege. Kõik, mida vajate, on väike abi, mis sel juhul tähendab pisut kudumist. Glamuurse, trendikas kangaga kangutamise loomine on väga lihtne ja see ei võta palju aega, nii et saate oma toidutarsti stiili üllatada.

Sinu kukeseened

Otsustage, kas teie juuksed jäävad geeli abiga või ilma selleta. Mõned naised ei armasta geeli, seega võib see olla valikuline. Kui teil on lühemaid või frizzieri tükke, mida te arvate, ei kontrolli, on väike geel hea valik. Lihtsalt kandke juustele natuke pehmet kuivatamist geeli, alustades servadest ja tehes oma juuksekohale tee, kus saate oma kukeseid luua. Pintsli oma juuksed paigas. Nüüd olete valmis selle tõmbama hobusesaba sisse.

Alusta oma kuklit, luues hobusejala. Lihtsalt harjad oma juukseid tagasi ja kinnitage see elastne lips. Võite kanda oma kuklit kaela äärel, peaaegu pea pea või mõnda vahemaad, nii et otsustage, kus soovite oma sporti harrastada ja luua selles piirkonnas hobustevaip. Külgküünised ka töötavad, nii et tõmmake oma poni üle vasakule või paremale, kui see sulle sobib.

Loo väikesed kibud oma tegelike juustega, nii et sul on midagi, mida saaks oma ümber kududa. Pange oma juuksed ümber oma hobustepeli aluse, kuni see moodustab väikese kukeseeni. Pange oma kisk oma paarile koos mõne bobby-klemmiga või teise elastne bändiga.

Lõpeta oma välimus klambriga kuklile. Lihtsalt asetage see oma tegeliku kuklasse ja kindlustage see mõne bobby pöidlaga.