Kuidas lõpetada liigne higistamine teega

Hüperhidroos on häire, mis põhjustab liigselt higistamist, kõige sagedamini käte, jalgade, näo ja käte all. Teil võib olla muid meditsiinilisi põhjuseid, mis võivad teil tugevalt higistada, sealhulgas mõned ravimid ja menopausi põhjustatud kuumad hood. Looduslikud abinõud, nagu joomine tee, võivad teile mõningast leevendust pakkuda, kuigi teatud juhtudel võivad puuduvad kindlad teaduslikud tõendid. Konsulteerige oma arstiga, enne kui kasutate mõnda uut täiust või kodus esinevat parandus higistamisprobleemide raviks.

Jooge ravimtaimed, mis on tehtud salvei lehtedega, et võidelda oma liigse higistamisega. Sajand on astringentne ürdi, mis põhjustab keha kuivamist. Rahvusvaheline hüperhidroosikogukond ütleb, et jäljendava tee higistamist ei ole uuritud täielikult ja edu lugusid on enamasti anekdootlikud.

Kui teil on hüperhidroos, lisage tass rohelist teed oma öösel rutiini. Disabled World, ressurssi, mis pakub teavet ja võimalikke lahendusi paljude puuete kohta, on öeldud, et roosteist pärinevate antioksüdantide suur kontsentratsioon võib olla kasulik teie probleemile. Antioksüdandid võivad teie toksiinide süsteemi loputada, mis põhjustavad higistamist ja põhjustada higistamist halbade lõhnade tekkeks.

Lõpeta liigne higistamine, vähendades oma kehatemperatuuri. Kuumade teede joomise asemel proovige neid jääl. Põhja-Ameerika menopausiühingu andmetel võivad külmad jookid aidata teie kõikuvatel hormoonidel teie kehatemperatuuri efektiivsemalt reguleerida, mis võib põhjustada kuumade hoodude arvu vähenemist. Inimesed, kes ei ole menopausi, võivad samuti kasutada kehatemperatuurist jahedamaks, et vältida higistamist.