Kuidas feromoneid suurendada

Inimese feromoonid on kehas kemikaalid, mis loovad loodusliku lõhna, mis meelitab üksteisele vastassoost inimesi. Kõige sagedamini nimetatakse keemiliste atraktiivsust kahe inimese vahel, mehed ja naised annavad välja erinevad feromoonid. Mõned inimesed toodavad neid kemikaale suuremas koguses, mistõttu nad kipuvad rohkem austajaid. Kuna naisterahvaid feromone ja meessoost testosterooni taset näib olevat seos, võib salajas olla testosterooni tõstmine.

Harjutus testosterooni taseme tõstmiseks. Tehke massi kandvaid harjutusi, mis keskenduvad suurte lihasgruppide tööle. Pidage meeles, et kasulikum on teha vähem kordusi, mis tõstab raskust. Higi, mida te oma poore kaudu välja pahad, levib ka teie keha looduslikke feromoneid üle oma naha.

Sööge toitu kõrge tsingiga. Mineraal mitte ainult suurendab testosterooni taset, vaid suurendab ka meeste viljakust. Nimekirja ülaosas asuvad austrid, karbid, nisuidud ja nisukliid. Keha ei saa ise tsinki toota, seega peate selle saama toiduainetest. Punane liha, lahja sealiha, kana, maapähklid, munad, jogurt, piim ja juust on teised toiduallikad, mis on mõõdukas tsingis. Oluline on süüa madala rasvasisaldusega ja suure valgusisaldusega toite.

Võtke tsingi lisandeid, et aidata teie kehal toota rohkem testosterooni. Tsingipreparaadid väikestes annustes võivad olla kasulikud. Kui te võtate liiga palju, võib teil esineda kõrvaltoimeid, nagu näiteks vask puudus, madal immuniseerimine või hea kolesterooli taseme langus. Lisaks soovitatavale päevadoosile ei tohiks meestel manustada rohkem kui 15 mg tsinki päevas.

Pese kuuma veega ja seebi alla. Deodorandi asemel kasuta sandaalpuu eeterlikke õlisid, et tappa bakterid, mis võivad põhjustada halb keha lõhna. Hoidke head hügieeni, kuid ärge ületage seda. Dušimine või suplemine väheneb sagedamini ja vähem jõuliselt teie keha feromoneid.

Häbi magada. Kui kaotad une, siis aeglustub testosterooni tootmine, põhjustades libiido kaotuse.