Kuidas rakendada töökoha treeningprogrammi

Töökoha treeningprogrammi rakendamine kontoris võib aidata teie ettevõtte tulemust. Ameerika Kutse- ja Keskkonnakaitsekolledži uuringu tulemused, mis avaldati 2008. aasta väljaandes “Töötervishoiu ja -keskkonna meditsiini ajakirjas”, leidsid, et töökoha terviseprogrammidega tegelevad töötajad hoidsid aastas tervishoiuteenuste eest 176 dollarit 182 dollarini. Esitades juhtkonnale tervisetreeningu eeliseid, saate oma töökohal programmi toetada tervislikumaid ja õnnelikumaid töötajaid, kes maksavad ettevõttele vähem tervisega seotud kuludesse.

Tellige kohtumine oma juhtimismeeskonnaga, et rääkida võimalusest viia läbi töökoha sobivusprogramm. Tulege relvastatud teavet selle kohta, millist treeningprogrammi soovite kasutada, olgu see siis kaalulanguskonkurss, temaatilised treenimispäevad või treeninguklassid, mida pakutakse tööl. Rääkige sobivuse programmi kuludest ja kasust, näiteks vähendatud tervishoiuteenuste kulud ja tootlikkuse paranemine. Kui olete oma juhtide heakskiidu, võite alustada oma planeerimist.

Tutvuge oma töötajatega, et määratleda oma sobivuse eesmärgid ja oma programmikava. Võimalik, et soovite paluda töötajatel asju, mida nad võitlevad fitnessi osas. Mõned vastused, mida te kuulete, on ajapiirangud, moraal tööl, raha ja sobivuse tase. Seejärel looge programm, mis sobib kõige paremini sellistele kollektiivsetele eesmärkidele, kes kasutavad oma sobivusprogrammi.

Paku stiimuleid, et meelitada oma töötajaid osalema. Kas see on auhind kõige kaalukaotuse jaoks, päevad, mil osalevad töötajad võivad tööle hiljaks minna või sponsoreeritud üritused tasuta toiduga ja sobivusega, muuta töökoha treeninguprogramm põnevaks ja soovitavaks viisiks töökoha veetmiseks. Ilma stiimulita võite arvata, et töötajatel on vähe huvi.

Osalege spordiüritustel, võistlustel ja programmidel. Näidake programmi toetust, andes osalejatele soodustusi. Näiteks võite otsustada anda aega, et osaleda massihalduse koosolekutel, soovitatakse “St. Louis Business Journal”. Näidake, et programmi korraldajatena usute võistlusprogrammi ja osalete ennast osalemise ja moraali säilitamiseks.

Korraldage büroos tervikuna treeningupäevad, et kaasata neid, kes programmis ametlikult ei osale. Natural Healthcare Kanada soovitab kasutada “tööpäeva kõndida” või korraldada grupivööki väljaspool, et kõik saaksid liikuda. Tervisemess või spordiga tegelemise kohtumised võivad aidata ka kõiki teie kontoris osaleda.