Kuidas oma nime oma abielust pärast juhiluba muuta

Kui otsustate pärast abielu sõlmimist oma abikaasa perekonnanime võtta, peate oma nime oma juhiloal muutma. Kuigi täpsed nõuded on riigiti veidi erinevad, hõlmab protsess tavaliselt mitut identifitseerimisvormi esitamist, mõnede dokumentide täitmist ja haldustasu maksmist. Te võite oma nime oma juhilitsentsi kiiresti ja tõhusalt muuta, lihtsalt kogudes enda kohta põhiteavet ja korraldades kohtumisi, et vahele jätta pika joone oma riigi mootorsõidukite osakonna kohalikus harukontoris.

Koguge vähemalt kaks identifitseerimisvormi, mis ei ole aegunud, vähemalt üks kirje, milles on loetletud teie sotsiaalkindlustuse number, kaks kohta, mis tõendavad elukoha olemasolu ja teie abielutunnistuse ametlik koopia. Kuigi üldiselt sobivad identifitseerimisdokumendid, kuigi piisavad identifitseerimisvormid võivad riigiti erineda, on teie vana, kehtiv juhiluba, pass, sotsiaalkindlustuse kaart, W-2 vorm, valitsuse ID, roheline kaart, sõidukite registreerimine, hiljuti kasutatav arve ja sünnitunnistus üldtunnustatud identifitseerimisdokumendid. Võtke ühendust oma kohaliku DMV kontoriga, kui te pole kindel, milliseid identifitseerimisvorme peate teiega kaasa võtma.

Helistage kohalikule mootorsõidukite büroo osakonnale ja tehke kohtumine esindaja nägemiseks; DMV kontorid on üldiselt väga hõivatud ja kohtumised aitavad teil päästa palju aega.

Ütle oma esindajale oma kohtumise ajal, et soovite oma nime oma litsentsi muuta ja paluda tal vastavaid vorme. Esindaja annab teile uue juhilitsentsi või muudetud juhiloa taotluse, sõltuvalt teie riigi protseduurilistest nõuetest.

Täitke taotlus tervikuna, allkirjastage see DMV ametniku juuresolekul ja esitage oma identifitseerimine.

Esitage mis tahes täiendavaid nõutud protseduure, näiteks sõrmejälgede võtmist, pisipiltide trükkimist või visiooni eksami sooritamist. Võtke uus pilt vajadusel. Need nõuded on riigiti erinevad, kuid DMV ametnik teavitab teid, kui on olemas täiendavaid nõudeid.

Tasu nõutav tasu, summad on riigiti erinevad.