Kuidas ravida akne viiskümmend viis aastat vana

Kui olete üle 55-aastane, võite eeldada, et te ei saa akne, kuid see pole tõsi. Vanemad inimesed saavad akne nagu teismelised. See kehtib eriti menopausijärgsete naiste puhul, kellel võib esineda hormoonide kõikumisest põhjustatud akne, kuid üle 55-aastased mehed ja naised võivad akne saada. Akne ravi täiskasvanuks muutmine sõltub teie strateegiast teismelisena, seega on oluline oma mängukava kohandada.

Ostke käsimüügist akne ravi ja rakendage seda kaks korda päevas. Puhastusvahendid, kreemid ja kreemid on saadaval. Otsige toodet, mis sisaldab bensoüülperoksiidi või salitsüülhapet, et tappa akne tekitavaid baktereid ja leia üleliigne õli. Kui toode on efektiivne, peaksite nägema tulemusi kuue kuni kaheksa nädala jooksul.

Akne vigastustele kandke retsepti aluselisene retinoidkoor või -geel. See ravim aitab regulaarselt manustatavaid poorid lahustada. Kui teie nahk on tundlik, kasutage seda toodet ainult üks kord päevas pärast näo pesta ja enne magamaminekut. Toopilisi retinoide saab kasutada ka peente joonte ja kortsude raviks.

Kanda kosmeetikat, mis sisaldab salitsüülhapet. Otsige sihtasutus, mis sisaldab seda koostisosa, et hoida oma poore unclogged kogu päeva. Pärast puhastamist ja niisutavat hoolitsust, kasutage meik puhta sõrmega või meigikäsnaga, segades nägu keskelt väljapoole.

Pese oma nägu enne voodisse minemist, ükskõik mida. Isegi kui te olete ammendatud, eemaldage mask ja peske nahka puhastusvahendiga, mis on kas akne raviks või lihtsalt kerge preparaadi raviks. Lõpeta külm vesi oma näole, kui oled valmis, et pingutada oma poorid.

Tehke kohtumine oma dermatoloogi nägemiseks, kui börsiväline või kodus ravi ei toimi. Ta suudab välja kirjutada ravimeetodi, mis töötab ja takistab teie naha armistumist, mis on tunduvalt tõenäolisem, kui teil on küps nahk.