Kuidas maastikurat ja krevetti keeta

Ligi sajandil elasid vabanenud orjad ja nende järeltulijad isoleerituna Ameerika lõunapiirkonna Barrieri saartel, mis asuvad Lõuna-Carolina ja Gruusia rannikul. Lemmik jahu koosnes suurest keedukanni keedetud kohalikest toitudest ja teenis kommuuni stiili, mis on sarnane Northeastern clam küpsetamisega. Maapiirkondade keetmine on lihtne, ühekorraga meetod, mis toodab maitsetundlikkust. Proovige erinevaid koostisosi iga kord, kui keedate, et hoida oma keemist huvitav.

Lõika teravilja kõrvad kaheks või kolmeks tükiks, olenevalt sellest, kas kõrvad on pikad või lühikesed. Neljakordne sibul, eelistatavalt Vidalia magus sibul, mis asub kohalikus Madalmaade osas. Kakskarttahelist või veerand keskmist kartulit segatakse poole võrra ja lõigatakse vorst 2-tollisteks või 3-tollisteks portsjoniteks.

Pange krevetid välja. Koorige purgi korv piki krevettide tagakülge ülevalt alla. Ärge eemaldage kest ega eemaldage saba. Pange krevettide tagakülje ülevalt alla põhja ja eemaldage must vein.

Täitke potti piisavalt vett, et katta kõik oma koostisosad ja lülitage kuumus sisse. Vahetult enne, kui vesi keeb, segage pool keedetud maitsestamise segust. Lisage kartulid ja keetke ligikaudu 10 minutit. Vähendage soojust pidevalt, jooksvalt keetmaks ja lisage mais ja vorsti. Hooaja maitse järgi. Keetke umbes viieks minutiks, seejärel lisage sibulad ja krabipulgad või krabid. Küpseta umbes 10 kuni 15 minutit või kuni krabid muutuvad punaseks. Lülitage kuumus välja ja lisage krevetid. Keeda, kuni krevetid muutuvad heleroosa või oranžiks, mitte rohkem kui kolm kuni viis minutit.

Vette tühjendage niipea, kui krevetid muutuvad värviks. Krevetid jätkavad koorega söömist ja krevettide pealekandmine muudab terakese ja kõvaks. Valage potti sisu välja ajalehe- või alumiiniumfooliumiga kaetud pikkale lauale.

Serveeri koos köögitarvetega või ilma, sõltuvalt sellest, kui autentne soovid olla.