Kuidas lahti tungida jämedalt lihaseid

Hüppade vigastused, ülekasutamise või kehalise aktiivsuse tagajärjed võivad põhjustada lihaste tihedust. Selline pingutus võib raskendada põhiliste jalgade venitamist, näiteks lungesi. Hipi lihaste tihedus võib samuti põhjustada valu teistes piirkondades, kaasa arvatud põlved, õlad ja alaseljad, vastavalt “Yoga Journal”. Nende lihaste sagedane venitamine ja kasutamine võib aidata vähendada puusa pinget, leevendada valu ja parandada harjutust või sportlikku jõudlust.

Kümneks minutiks paigaldage puusaluu lihasele kütteseade. Soojus aitab lõdvendada tihedaid lihaseid, valmistades neid venitusharjutusteks. Sooja dušši või vanni või lühikese jalutuskäigu jaoks võib olla sarnane mõju.

Pange oma selga ja tõmmake oma vasaku jala rinda suunas, pakkides käed jalgade ümber. Hoidke viis sekundit, vabastage ja korrake 10 kuni 20 korda sellel küljel. Langetage jalg ja korrake vastassuusal.

Tehke “ühejalgse tuvi kujutamiseks” jooga asend, mis lõdvestab kitsaid puusaluu lihaseid. Alustage oma kätes ja põlvides, siis tõmmake üks põlv oma rinnale. Pööra põlve väljapoole ja asetage jalg maapinnale. Langetage oma ülakeha niivõrd, kui see on sujuvalt võimeline, tunned oma puusa ja tuharade venitada. Hoidke 15 sekundit. Korrake neli korda, siis tehke vastassuunas.

Pane oma selga oma jalgadega edasi. Langetage parem jalg ja asetage oma jalg lameda põrandale. Hoidke oma põlve painutatud, lase paremal jalal paremale pääse. Teie jalg tuleb põrandalt nii, et talla on teisele jalale vastu. Hoidke 5 kuni 10 sekundit, siis naase oma algasendisse. Korda viis korda, siis täitke harjutust teisel jalgadel.