Kuidas jalgratast jalgrattaga pöörata

Kui te regulaarselt sõidate jalgrattaga, kuid väljaspool külma ilma peatumisteta saate sõita, on tavapärase jalgratta muutmine jalgrattaks lihtsaks, et leida sama varustuse jaoks kahte kasutusotstarvet. Kõik, mida vajate, on spetsiaalne jalgratas, mis teisendab jalgratta püsivaks jalgrattaga treeneriks. Saate seda kasutada, kuni ilmastik on piisavalt hea väljapoole ratsutamiseks.

Leidke oma kodus asuv koht, kus teil on oma jalgratast piisavalt ruumi ja piisavalt ruumi jalgratta paigaldamiseks. Võimaluse korral valige tasapind, mitte-vaipkattega pinnal.

Paigaldage jalgrattahoidja osad täpselt nii, nagu soovite, et need oleksid paigutatud – mõni seis on kaks tükki, millest igaüks tuleb jalgratta külge kinnitada, teised on üks tükk. Paigutades need õigesse kohta tagab, et teil on ruumi ja kiirendate seadistamist.

Asetage jalgratta tagaosas esikohale. Seljatoega peaksite nii kindlalt kui võimalik kinni jääma. Kui esiratt on seisus, ilmub mõni vajutusruum.

Asetage esiratas alusele. Pange see kindlalt kinni.

Pinguta uuesti masina tagumine ratas uuesti, tagades, et see on kindlalt paigas, kuid mitte nii tihe, et see põhjustab jalgratta laagrite hõõrumist või rike.

Võtke paar sammu jalgratast tagasi, et veenduda, et jalgratas on ühtlaselt paigaldatud. Kui märkate esi- või tagarataste langemist, asetage jalgratas ümber, et see oleks ühtlane.

Võtke jalgratas küljelt küljele, tagades, et see on otsakinnitusega. Kui sõidate jalgrattaga täiskiirusel, võib see liikuda küljelt küljele: veenduge, et jalgratas lubab piisavalt liikumist, kuid on piisavalt stabiilne, et toetada teid kogu sõidu ajal.